Voks tavler

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Voks tavler

Vokstavler fungerer som byggeanvisninger til bierne. De bliver sat ind i rammerne i bistaden, og efterfølgende vil bierne selv kunne trække bivoksen ud derfra. Som biavler er det derfor helt essentielt, at du anskaffer sig vokstavler til din bifamilie. Du skal bruge en vokstavle pr. ramme i bistaden, og hver bifamilie har brug for omtrent 45 rammer.

Vokstavler hos Nordjysk Biavl

Hos Nordjysk biavl tilbyder vi vokstavler i flere forskellige størrelser, så du kan finde et produkt, der passer til dit bistade og bifamilie.

Vi har både Dadant, Langstroth, Norsk mål, Lavnormal og 12x10. Derudover tilbyder både trekvart Langstroth samt halvnorsk og halv 12x10. Voks til halvrammer og ¾ rammer er tilpasset til rammer til trådløs montage, hvilket betyder, at du undgår de rustfrie tråde, som ellers normalt sidder på tværs i rammen.

Bivoks er et fuldstændig rent naturprodukt, og det er både dyrt og i høj kurs. Derfor er det vigtigt, at du som biavler passer godt på dit bivoks, så du kan give din bifamilie de bedste forudsætninger for at producere god honning.